Hopadaki olayların yıl dönümü

Hopadaki olayların yıl dönümü -Geçen yıl Hopada çıkan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcuyu anmak için AK Parti İl Başkanlığı binasına yürümek isteyen grup ile polis arasında arbede çıktı (Fotoğra


ESKİŞEHİR (A.A) - Artvinin Hopa ilçesinde geçen yıl çıkan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcuyu anmak için AK Parti İl Başkanlığı binasına yürümek isteyen grup ile polis arasında arbede çıktı.
     İstiklal Mahallesi Adalar mevkisinde toplanan Halkevleri, Emekçi Hareket Partisi, Öğrenci Kolektifleri ve bazı sivil toplum örgütü üyeleri, AK Parti İl Başkanlığı binasına yürümek istedi.
     Sloganlar atarak bir süre ilerleyen grup, parti binasının bulunduğu Deliklitaş Mahallesi Yunusemre Caddesi girişinde polis tarafından durduruldu.
     Burada polis barikatını geçmek isteyen grup ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Polise ellerindeki pankartların sopalarıyla vurmak isteyen gruba biber gazıyla müdahale edildi.
     Ara sokaklara dağılan grup, daha sonra İstiklal Mahallesi İki Eylül Caddesinde gelerek tramvay yolunu kapattı. Yaklaşık 15 dakika tramvay yolunda bekleyen grup, basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.
     (SİN-DA-MUR)
<< Önceki Haber Hopadaki olayların yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER