Huzurevi sakinleri, Gangnam Style şarkısıyla dans

Huzurevi sakinleri, Gangnam Style şarkısıyla dans etti -Tekirdağ Valiliğinin düzenlediği programda huzurevi sakinleri yerli ve yabancı şarkılar eşliğinde eğlendi (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağda huzurevi sakinleri, valilik tarafından düzenlenen programda yerli ve yabancı şarkılar eşliğinde eğlendi.
     Zübeyde Hanım Huzurevinde düzenlenen programa il genelindeki çeşitli huzurevlerinde kalan 60 kişi katıldı. Türk Sanat Müziği ve oyun havaları ile neşeli dakikalar geçiren huzurevi sakinleri, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayanın eşi Hatice Nur Yerlikaya ve diğer katılımcılarla yılbaşı pastası kesti.
     Çorlu Huzurevinden programa katılan Tuğrul Özkan (63), Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sangin söylediği Gangnam Style şarkısıyla dans ederek izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Özkana huzurevi sakinleri de eşlik etti.
     Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçükün eşi Fatma Küçük, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıçın eşi Münevver Dalgıç ile Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmazın eşi Emine Yılmaz da katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Huzurevi sakinleri, Gangnam Style şarkısıyla dans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER