HYP Çorum İl Teşkilatından tanıtım toplantısı

HYP Çorum İl Teşkilatından tanıtım toplantısı


ÇORUM (A.A) - Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Çorum İl Başkanı Ali Karabacak, Gün Halkın Yükselişi Partisinin iktidar yürüyüşünü başlatma günüdür dedi.
     Karabacak, kent merkezindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, HYP İl ve Merkez İlçe YÖnetimi ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarını tanıttı.
     Yerel örgütlerde yöneticilik yapmanın zor ve yorucu olduğunu ayrıca sorumluk gerektirdiğini ifade eden Karabacak, Ancak bizler bu yorgunluğumuzu halkımıza yapacağımız hizmetlerle gidereceğiz. Gün Halkın Yükselişi Partisinin iktidar yürüyüşünü başlatma günüdür diye konuştu.
     Karşımızdaki Türkiye tablosu kaygı vericidir, toplum, kutuplaştırılmaktadır ifadelerini kullanan Karabacak, mevcut siyasi aktörlerin, kutuplaşmayı ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplumsal mutabakat oluşturmak yerine, karşıtlıkları derinleştirdiğini ve bu siyaset anlayışıyla Türkiyenin yol almasının mümkün olmadığını savundu.
     Parti olarak halkın sorunlarıyla bütünleşeceklerini ve hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, demokrasiye inanan ve inançlara saygılı herkesle el ele olacaklarını dile getiren Karabacak, şöyle devam etti:
     Türkiyenin dağında da, taşında da, toprağında da, fabrikasında da, üretimin başında da, alın terinin başında da her zaman varız. HYP bir Mustafa Sarıgül hareketidir. Halkımız artık birbiriyle kavga eden partilerden ve liderlerinden bıktı. Halkın gerçek lideri Mustafa Sarıgül yakında HYPnin başına geçerek Türk milletinin beklediği yenilikçi hareketi başlatacaktır. Bütün Çorumluları partimize bekliyorum.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber HYP Çorum İl Teşkilatından tanıtım toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER