Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler

Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler -Viranşehirde Peygamber Efendimize hakaret içeren film protesto edildi


ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehirde, Hazreti Muhammede hakaret içeren film protesto edildi.
     Kışla Mahallesi meydanında, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla toplanan İnsan Hak ve Özgürlükler Platformu ile Camiler Derneği üyesi grup, bir süre ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı.
     Grup adına hazırlanan açıklamayı okuyan Lütfi Tekin, İslamı savaş dini olarak tanıtan filmde, Müslümanlara açıkça hakaret edildiğini söyledi.
     Tekin, İslam dünyasına yönelik başlatılan işgal ve baskıların sürdüğünü ileri sürerek, şunları kaydetti:
     Bu alçak saldırılarla nabız yoklamasında bulunuyorlar. Eğer bu alçaklık karşısında suskun kalır ve onların yaptıklarına tepki gösterip pişman etmesek, daha benzer birçok alçaklığa imza atacaklar. Ülkemizde yaşayan Müslümanlar ve İslami camialar birleşerek bu rezilliğe tepkilerini en üst seviyede ortaya koymalıdır. Günlük yaşamın Kuran ve sünnet doğrultusunda şekillenmesi için ortaklaşa çaba sarf edilmelidir. Devlet kurumlarının İslam lehine adımlar atması için, taleplerini en üst seviyeden dillendirmelidir. Siyonist ve haçlı ittifakının tasarladığı ılımlı İslam projesini tarihin çöp tenekesine atmalı ve Allahın indinde tek dinin İslam olduğunu unutmamalıdır.
     Tekin, söz konusu filmi şiddetle kınadıklarına dikkat çekerek, İslamın kutsal emanetlerine karşı yapılacak her türlü hakaretin karşısında duracaklarını vurguladı.
     Grup, açıklamanın sonunda yapılan duanın ardından olaysız dağıldı.
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Hz. Muhammede hakaret içeren filme tepkiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER