İçişleri Bakan Yardımcısı Güneş:

İçişleri Bakan Yardımcısı Güneş: -"Emniyet teşkilatımız gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ülkemize hizmet eden bir teşkilat"


YOZGAT (A.A) - İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, "Emniyet teşkilatımız gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ülkemize hizmet eden bir teşkilat" dedi
     Güneş, Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Emniyet Müdürü Hasan Yılmazı ziyaret etti.
     Yozgat Belediyesinde gazetecilere açıklama yapan Güneş, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılını kutladı.
     Emniyet teşkilatının fedakarlığına dikkati çeken Güneş, "Emniyet teşkilatımız gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ülkemize hizmet eden bir teşkilat. Onların da bahtının açık olmasını, geleceğinin aydınlık olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
     Yozgatın emniyet görevlilerinin tekrar zorunlu hizmet bölgesine alınmasıyla ilgili bir çalışma olup olmadığına ilişkin soruyu yanıtlayan Güneş, Yozgatın yakın zamana kadar şark bölgesinde sayıldığını anımsattı.
     Güneş, şunları kaydetti:
     "Yozgat ile Rize, Tokat ve Kahramanmaraş da şark bölgesinden çıkarıldı. Bu illerin geliştiği kanaatine varıldı ve öyle bir karar verildi. Bundan sonraki gelişmelere bakılır. Şimdi tekrar eskiye dönüş olacaktır demem mümkün değil. Bundan sonraki ihtiyaçlara bakılır. Duruma bakılır, varsa bir takım şikayet, onlara bakılır. İhtiyaçlar varsa onlar değerlendirilir. Bunlar her zaman değerlendirilecek şeyler ama şu anda gündemimizde böyle bir şey yok."
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İçişleri Bakan Yardımcısı Güneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER