İl Genel Meclisinde altyapı çalışmaları görüşüldü

İl Genel Meclisinde altyapı çalışmaları görüşüldü


KONYA (A.A) - Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarının ikinci birleşiminde İl Özel İdaresinin altyapı çalışmaları görüşüldü.
     İl Genel Meclisi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik, yol, su ve asfalt çalışmalarında hedefi aştıklarını bildirdi.
     Altyapı bütçesini 49 milyon 341 bin lira olarak açıklayan Şevik, 7 milyon 735 bin liranın Köydes için belirlendiğini söyledi.
     İçme suyu için Özel İdare kaynaklı ayrılan 4 milyon 465 bin lira bütçeden 2 milyon 984 bin liranın kanalizasyon yapım işlerine ayrıldığını belirten Şevik, 961 bin liranında içme suyu yapım işlerine ayrıldığını bildirdi.
     İçme suyu konusunda mevcut yapımların yanı sıra yeni kaynak araştırma çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Şevik, İçme suyuna Köydesten ayrılan rakam ise 2 milyon 752 bin liradır. Bu ödenek ile toplam 41 adet içme suyu tesisi programa alındı. Yaklaşık maliyet hazırlıkları ise tamamlanmak üzere. Makine alım çalışmalarımız ise devam etmektedir diye konuştu.
     Şevik, daha sonra İl Genel Meclisi üyelerinin bölgelerinde yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili sorularını cevaplandırdı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber İl Genel Meclisinde altyapı çalışmaları görüşüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER