İl Genel Meclisi Başkanı Gültekin:

İl Genel Meclisi Başkanı Gültekin: Rizenin turizmine ve kalkınmasına fayda sağlayacak Ayder Kış Sporları Projesini yakından takip ediyoruz


RİZE (A.A) - Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, İl Özel İdaresi olarak Rizenin turizmine ve kalkınmasına fayda sağlayacak Ayder Kış Sporları Projesini yakından takip ettiklerini belirtti.
     Gültekin yaptığı yazılı açıklamada, projenin bölgedeki yayla ve termal turizminin yanında kış turizmini de geliştirerek Rizedeki turizm çeşitliliğini arttıracağını ifade etti.
     Projenin özellikle Ayderde hizmet veren turistlik tesislerin kış aylarında da dolu olmasına imkan sağlayıp Rizenin turizm potansiyelinin 12 aya yayılmasını sağlayacağını anlatan Gültekin Rizenin turizmine ve kalkınmasına fayda sağlayacak Ayder Kış Sporları projesini yakından takip ediyoruz. Proje, yapılacak ek istihdam yoluyla bölge ekonomisine de katkıda bulunacaktır. Dolayısıyla bu projenin hayata geçirilmesi için katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum
     Gültekin, yapılacak kayak pistlerinin kolay, normal ve zor olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşacağını ifade ederek, projenin yaklaşık maliyetinin ise 25 milyon Avro olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber İl Genel Meclisi Başkanı Gültekin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER