İl Özel İdaresine sürücü ve iş

İl Özel İdaresine sürücü ve iş makinesi operatörleri alınacak


BİTLİS (A.A) - Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde çalıştırılmak üzere, sürücü ve iş makinesi operatörleri alınacağı bildirildi.
     Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, kuruma ekskavatör, beko loder, greyder operatörleri ile tır ve yük taşıma sürücüleri alınacağını belirtti.
     Bu mesleklerde toplam 14 kişi alınacağını kaydeden Aslan, şunları ifade etti:
     Başvuru yapmak isteyenler 04 Ekim mesai bitimine kadar Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğüne veya ilçelerde bulunan hizmet noktalarına müracaat yapabilir. İşe alınacak kişiler işveren tarafından yapılacak mülakat sonucunda belirlenecek. Mülakat 05 Ekimde saat 13.00da Bitlis Belediyesi itfaiye sahasında yapılacak. Mülakata katılacaklar, Nüfus Müdürlüğünden aldığı ikametgah ve sürücü belgelerini komisyona ibraz etmek zorundadır. Kuruma 1 ekskavatör operatörü, 3 beko loder operatörü, 4 greyder operatörü, 1 tır şoförü, 5 şoför alınacak.
     Aslan, alınacak personellerde aranan şartları şöyle sıraladı:
     Ekskavatör operatörünün Bitlis merkezde ikamet etmesi, askerlik görevini fiilen yapmış olması, en az ilköğretim mezunu olması, G sınıfı sürücü belgesine veya ekskavatör kullanım belgesine sahip olması. Beko loder operatöründe Güroymak, Adilcevaz ve Mutki ilçelerinde ikamet etmesi, askerlik görevini fiilen yapmış olması, en az ilköğretim mezunu olması, G sınıfı sürücü belgesine sahip olması. Tır şoföründe Bitlis merkezde ikamet etmesi, askerlik görevini fiilen yapmış olması, en az ilköğretim mezunu olması, D sınıfı sürücü belgesine sahip olması, şoförde (yük taşıma) Bitlis merkezde ikamet etmesi, askerlik görevini fiilen yapmış olması, en az ilköğretim mezunu olması, E sınıfı sürücü belgesine sahip olması, greyder operatöründe Bitlis merkez ve Mutkide ikamet etmesi, askerlik görevini fiilen tamamlamış olması, en az ilköğretim mezunu olması ve G sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartları aranıyor.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber İl Özel İdaresine sürücü ve iş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER