İlçe Emniyet Müdürü, muhtarlarla bir araya

İlçe Emniyet Müdürü, muhtarlarla bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam, İlçe Polis Merkezi Amiri Alper Çalışkan, Asayiş Büro Amiri Mehmet Ali Kayhan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Şimşek ve mahalle muhtarları, düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.
     Muhtarların sorun ve temennilerini dinleyen Ali Saydam, toplantının çok faydalı geçtiğini söyledi. Saydam muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, suçla mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmadığı, bu nedenle ortak sorumluluk bilincinin geliştirilmesi ve birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
     Saydam, ilçe de yürütülen Toplum Destekli Polislik Çalışmalarına da değinerek bilgiler verdi. 30 memur ve 1 amir olmak üzere 31 personelin okul irtibat görevlisi olarak görevlendirildiğini söyleyen Saydam, Okulların dağılımında güvenliği en üst seviyede tutuyoruz. Yerel yönetim üniteleriyle koordinasyon içerisindeyiz dedi.
     Saydam, ilçede hırsızlık suçlarının önlenmesine yönelik vatandaşların art niyetli kişilerin derhal 155 Polis İmdata bilgi vermesi gerektiğini hatırlattı.
     Toplantı daha sonra muhtarların talep ve istekleri yönünde yapılan çalışmalar anlatıldı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İlçe Emniyet Müdürü, muhtarlarla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER