İlçe müftüleri Beyşehirde buluştu

İlçe müftüleri Beyşehirde buluştu


KONYA (A.A) - Konyanın merkez ve taşra ilçelerinin müftüleri, Beyşehirde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
     İlçe müftüleri ile yapılacak toplantıya katılmak üzere Beyşehire gelen Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, il müftü yardımcıları, Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin ile birlikte Beyşehir Kaymakamlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
     Özbuğday, ilçe müftüler toplantısı nedeniyle Beyşehire geldiklerini belirterek, çalışmalar ve Konyadaki camiler hakkında Kaymakam Muzaffer Başıbüyüke bilgiler verdi.
     Başıbüyük de ziyaretten ve müftüler toplantısının ilçede yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyaretlerin ardından ilçe müftüleri toplantısı Selçuk Üniversitesi Kampüsündeki Anamas Konukevinde gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Beyşehir Müftüsü Mustafa Tekin, toplantıya Beyşehir olarak ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, buluşmanın hayırlara vesile olmasını diledi.
     Toplantıya başkanlık eden Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday ise Ekim ayı toplantısını Konyanın en güzel ilçelerinden biri olan Beyşehirde gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
     Geride kalan camiler ve din görevlileri haftasının Konya ve taşra ilçelerinde düzenlenen çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle dolu dolu geçtiğini belirten Özbuğday, Halkımız tarafından da bir hayli ilgi gördü. Ben bu haftanın oldukça verimli geçtiğine inanıyorum dedi.
     Toplantıda, programın gündemini oluşturan kurban hizmetleri, il özel irşad programları, hizmet takip programı, sabık personel alımı, atama ve yer değiştirme yönetmeliği, vekaleten görevlendirmeler ile diğer bazı yönergeler de görüşülerek masaya yatırıldı.
    
     Muhabir : Şeref Yaşar
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber İlçe müftüleri Beyşehirde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER