İnegöl Belediyesinden Kitap ve Oyuncak Kumbarası

İnegöl Belediyesinden Kitap ve Oyuncak Kumbarası


BURSA (A.A) - İnegöl Belediyesi tarafından kitap ve oyuncak toplama kampanyası düzenlendi.
     İnegöl Alışveriş Merkezinde kurulan kitap ve oyuncak kumbarası hakkında açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, hem kitap hem oyuncağın insan yaşamının önemli iki unsuru olduğunu söyledi.
     Topluma katkı sağlayacak bireyler olmak için yola çıktıklarını ifade eden Şen, şöyle konuştu:
     Kitap ve oyuncakta israfı önlemek bencillikten öte paylaşım bilincini oluşturmak ve topluma katkı sağlayacak bireyler olmak için yola çıktık. Kendimiz ya da çocuklarımızın okuyup bir kenara bıraktığı kitaplarımızı, yine çocuklarımızın oynayıp sıkıldığı ve eline bile almadığı oyuncaklarımızı bundan böyle bu kumbaralara atalım. İsrafı önlemek için ortak paylaşım bilinci oluşturmak için geleceğimiz ve başkalarına fayda sağlamak için atalım. Atalım ki; topluma bir katkı da biz koymuş olalım.
     Şen, kitap ve oyuncakların toplanmasına İnegöl Belediyesi olarak kendilerinin aracılık edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     İhtiyacı olan okulların ana sınıflarından tutunda normal kütüphanelerine, kreşlere ve Umuteli Sosyal Yardım Merkezimiz aracılığıyla da ihtiyacı olan diğer kişi ve çocuklarımıza bunları ulaştıracağız. İhtiyacı olan okulların kitap ve ana okullarına bu projemize Uludağ Üniversitesi öğrencileri de destek vermektedir. Onlara ve bu projede bize mekân desteği sunan İnegöl AVMye teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber İnegöl Belediyesinden Kitap ve Oyuncak Kumbarası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER