İnegölspor Teknik Direktörü Bulut:

İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Bayrampaşa karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadık


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, deplasmanda Bayrampaşa karşısında aldıkları 1-0lık galibiyete ilişkin, Sezonun en iyi futbolunu oynadık dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde arzu etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, iç sahadaki puan kayıplarını deplasman galibiyetleriyle telafi ettiklerini söyledi.
     Özellikle iç sahada sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Bulut, Rakip savunmayı aşmada sıkıntılarımız var. Bunların tedbirlerini almak da bize düşüyor. İnşallah bundan sonra bu sıkıntıları yaşamayız. İçeride daha sabırlı oynamamız gerekiyor. Topa daha fazla sahip olmamız gerekiyor. Daha fazla pas yapmamız gerekiyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Allahtan dışarıda kazanıyoruz. İç saha kayıplarımızı kapatıyoruz. İçeride kazansaydık şimdi liderdik diye konuştu.
     Bulut, Kırklareli beraberliğinin ardından Bayrampaşa maçının daha da önem kazandığını vurgulayarak, İç sahadaki 2 puan kaybımızın ardından önemli bir galibiyet aldık. Sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bu da bizim için sevindirici. Aynı futbolu arttırarak Anadolu Selçukluspor karşısında oynayacağız. Şu an Ekremin ufak bir sakatlığı var. Onun dışında da eksiğimiz yok değerlendirmesinde bulundu.
     Bu arada bordo-beyazlı ekip, bugünkü antrenmanda düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER