İngilizce Yaz Eğitim Kampında sertifikalar verildi

İngilizce Yaz Eğitim Kampında sertifikalar verildi


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Mevlana Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İngilizce Yaz Eğitim Kampında eğitim alan 310 öğrenci sertifikalarını aldı.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen törende, 5 hafta önce büyük bir coşkuyla başlayan projeyi yine aynı coşkuyla kapattıklarını söyledi.
     SÜ olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan çok memnun olduklarını aktaran Gökbel, Bu güzel ve başarılı öğrencileri Konyada ve üniversitemizde ağırlayan ve bunun sorumluluğunu üzerine alan başta eğitimcilerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ederim dedi.
     Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam ise öğrencilerin bu tür fırsatları çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini dile getirdi.
     İleride kurulacak dostluklar ve güzel paylaşımlar için bu projenin ilk adım niteliğinde olduğunu anlatan Adam, Eğitim vesilesiyle iki üniversiteyi de tanıma imkanı buldunuz. Üniversite tercihlerinizde Konyadaki üniversitelerin sizin için ilk sıralarda yer almasını isteriz diye konuştu.
     SÜ Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisinin ardından öğrencilere sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber İngilizce Yaz Eğitim Kampında sertifikalar verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER