İşitme Engelliler Spor Federasyonu seçimlerine doğru

İşitme Engelliler Spor Federasyonu seçimlerine doğru -Başkan adayı Osman Arslan: Mevcut yönetim 12 yıldır kulüpleri ve sporcuları sahipsiz bırakıyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için başkanlık görevine talibim


ANKARA (A.A) - Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu başkan adayı işadamı Osman Arslan, Mevcut yönetim 12 yıldır kulüpleri ve sporcuları sahipsiz bırakıyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için başkanlık görevine talibim dedi.
     Federasyonun 10 Kasım Cumartesi günü yapılacak 3. Olağan ve Mali Genel Kurulunda başkan adayları arasında yer alan Osman Arslan, düzenlediği basın toplantısında, bir dizi projeler hazırladıklarını söyledi.
     Arslan, öncelikle Yalovada tespit ettikleri bir arazi üzerine federasyona ilk tesis kazandıracaklarını ifade etti.
     Federasyonumuzun faal olan liglerini İddaaya bağlayacağız diyen Arslan, böylelikle her hafta kulüplere 8-10 bin lira arasında maddi destek sağlayacaklarının sözünü verdi.
     Arslan, il temsilciliklerini güçlendireceklerine işaret ederek, Her bir temsilciliğimiz, kendilerine yetecek ve kendi başlarına büyük işler başaracak düzeye gelecek dedi.
     İşitme Engelliler Spor Federasyonunu Deafolimpik Komiteye bağlayacaklarını anlatan Arslan, ödül yönetmeliğini değiştireceklerini de sözlerine ekledi.
    
     -Osman Arslan-
    
     11 Kasım 1968 doğumlu Osman Arslan, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Evli ve üç çocuk babası Arslan, 2000 yılında ise Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.
     Arslan, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İşitme Engelliler Spor Federasyonu seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER