İşitme engelliler

İşitme engelliler -Yakup Ümit Kihtir, federasyon başkanlığına adaylığını işaret diliyle açıkladı (Görüntülü)


ANKARA (A.A) - Yakup Ümit Kihtir, İşitme Engelliler Federasyonunun 10 Kasımda yapılacak olağan genel kurulunda, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
     Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinde basın toplantısı düzenleyen işitme engelli Kihtir, göreve geldiğinde ilk olarak ödül yönetmeliğindeki adaletsizliği düzeltmek için çalışacağını ifade etti.
     Federasyonun yönetim kurulu üyesi Kihtir, sorunları bildiğini ve gerekli tüm çalışmaları yapacağını anlatarak, Ödüller konusunda yanlışlıklar var. Bunları düzelteceğim. En büyük sıkıntımız iletişim eksikliği. Başarılı sporcularımız fazla ödül alamıyor. Ödül yönetmeliğinde uyum yok. Eski yönetmeliği değiştirmek için uğraşacağım diye konuştu.
     Ekonomik sıkıntılara çözüm sözü veren Kihtir, İşitme Engelliler Süper Futbol Ligini kurmak için çalışacağım. Maddi gelir kaynakları bulma konusunda çalışmalar yapacağım. 2017 Olimpiyatları hazırlıklarına şimdiden başlayacağız. Bununla ilgili işitme engelliler okulunda hazırlıklar yapacağım diyerek sözlerini tamamladı.
     Kihtir, basın toplantısında açıklamalarını da işaret diliyle gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İşitme engelliler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER