Ispartada öğrencilerin karne heyecanı

Ispartada öğrencilerin karne heyecanı -81 bin 730 öğrenci karne aldı


ISPARTA (A.A) - Ispartada 81 bin 730 öğrenci karne aldı.
     2011-2012 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunda karne töreni düzenlendi.
     Isparta Valisi Memduh Oğuz, törende yaptığı konuşmada, öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini dileyerek, milli eğitim camiasına da teşekkür etti.
     Karnedeki notların eğitim hayatı boyunca olumsuz etkiler yaratmaması için öğrencilerin karamsar olmamaları gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ise yıl boyunca öğrencilere ihtiyaç duyacakları bilgi ve becerileri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.
     Caner, Ispartada 81 bin 730 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını kaydetti.
     Türkiyeyi yarınlara taşıyacak yeni neslin özgüveni tam, sorumluluk bilincine sahip ve rekabet gücü olan bireyler olması için çaba sarf ettiklerini ifade eden Caner, velilere uyarılarda bulunarak şunları söyledi:
     Çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken, notlara odaklanmak yerine çocuğun özelliklerini fark etmeye, eksikliklerini ve neye ihtiyaçlarının olduğunu belirmeye çalışın. Unutmayınız ki karne, çocuğunuz kadar sizler için de bir muhasebe yapma imkanı vermektedir. Yıl boyunca çocuğumuzun başarısı için neleri yapamadığımızı görmemizi sağlar. Çocuğunuzun yeteneklerini keşfetmeye çalıştığı ve geleceğe ilişkin önemli yönelimler sergileyeceği bu dönemde, maddi desteğiniz kadar onlara sağlayacağınız manevi desteğin vereceği huzura da ihtiyaçları olacaktır.
     Konuşmaların ardından Vali Memduh Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere karneleri verildi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada öğrencilerin karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER