Isparta Emniyet Müdürü Gürkan:

Isparta Emniyet Müdürü Gürkan: -Evden hırsızlık olayında yüzde 40, iş yerinden hırsızlık olayında yüzde 20, oto hırsızlığı olayında da yüzde 25 azalma yaşandı


ISPARTA (A.A) - Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Ispartanın Türkiyenin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu belirterek Evden hırsızlık olayında yüzde 40, iş yerinden hırsızlık olayında yüzde 20, oto hırsızlığı olayında da yüzde 25 azalma yaşandı dedi.
     Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ispartada vatandaşların güvenliği ve huzuru için çalışmalara tüm hızlıyla devam ettiklerini söyledi.
     Verilere göre, Ispartada bu yılın ilk altı ayındaki suç oranlarında geçen yıla göre büyük bir düşüş yaşandığını vurgulayan Gürkan, Evden hırsızlık olayında yüzde 40, iş yerinden hırsızlık olayında yüzde 20, oto hırsızlığı olayında da yüzde 25 azalma yaşandı dedi.
     Trafikte yapılan denetimlerde, alkollü araç kullanan 206 kişinin, hız limitlerini ihlal eden de 30 kişinin ehliyetlerine el konulduğunu ifade eden Gürkan, alkollü araç kullanan sürücü sayısında geçen yıla oranla yüzde 48 azalma görüldüğünü belirtti.
     Gürkan, ayrıca vatandaşlara rahatsızlık veren 123 modifiye motosikletin de trafikten men edildiğini dile getirdi.
     Emniyet Müdürü Gürkan, Ispartada geçen yıla oranla bu yılın ilk 6 ayında yaşanan ölümlü trafik kazalarında yüzde 52, yaralamalı trafik kazalarında ise yüzde 12 azalma görüldüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Emniyet Müdürü Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER