Isparta TSOdan AK Partiye ziyaret

Isparta TSOdan AK Partiye ziyaret


ISPARTA (A.A) - Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve oda yönetimi, AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaşı ziyaret etti.
     Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin sorunlarının görüşülmesi ve çözüm yollarının belirlenmesi için ileri günlerde il yöneticileri, milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin davet edileceği bir toplantı düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.
     Siyaset gözetmeksizin Ispartanın menfaatlerinin göz önüne alınacağı toplantıda, herkesin görüşlerine yer verileceğini ve ortaya çıkacak sonuçların kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Kaçıkoç, Bizim için önemli olan ilimizin menfaati. Birlik içinde Isparta sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Ispartanın sorunlarının ortak bir noktada çözüme kavuşması her kesim açısından önemli. Biz ITSO olarak buna öncülük etmek istiyoruz diye konuştu.
     İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise Ticaret ve Sanayi Odası gibi büyük bir sivil toplum kuruluşunun, kentin her sorununda görüş bildirerek, yol göstermesi gerektiğini söyledi.
     Ispartanın sorunlarının tartışılarak ortak bir çözüm bulunması konusunda AK Parti olarak her zaman destek olacaklarını belirten Uzaktaş, Ispartanın ekonomik potansiyelinin doğru değerlendirilmesi ve bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.
     Uzaktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaçıkoça teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta TSOdan AK Partiye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER