İsrailin Türkiyeden özür dilemesi

İsrailin Türkiyeden özür dilemesi -TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: İsrailin gerek özür dilemesi, gerek şehitlerimiz hakkında tazminat vermesi, Gazzedeki ablukanın kaldırılması, Türkiyenin haklı olarak taleplerini ilettiğinin


KOCAELİ (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İsrailin gerek özür dilemesi, gerek şehitlerimiz hakkında tazminat vermesi, Gazzedeki ablukanın kaldırılması, Türkiyenin haklı olarak taleplerini ilettiğinin somut göstergesi olarak ortaya çıkıyor dedi.
     Ekonomi Gazetecileri Derneğince Kocaelideki bir otelde düzenlenen Ekonomi Zirvesi toplantısına katılan Hisarcıklıoğlu, toplantı sonrası İsrailin Türkiyeden özür dilemesine ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, bunun, doğru olan işte devam edilmesi durumunda bu işin nasıl bir doğrulukla sonuçlanacağının en somut göstergesi olduğunu söyledi.
     İsrailin gerek özür dilemesi, gerek şehitlerimiz hakkında tazminat vermesi, Gazzedeki ablukanın kaldırılması, Türkiyenin haklı olarak taleplerini ilettiğinin somut göstergesi olarak ortaya çıkıyor diyen Hisarcıklıoğlu, Doğru, her yerde doğrudur. Belki 3 sene gecikmiştir ama süre sonunda doğruluk tespit olmuştur diye konuştu.
    
     -Çözüm süreci-
    
     Hisarcıklıoğlu, çözüm süreci kapsamında isminin Akil adamlar arasında yer aldığı yönündeki iddialara ilişkin de Bu konuyla ilgili bana resmen bir bilgi verilmedi ama ülkemiz için, herkes için, 74 milyona ne katkı sağlayacaksa her zaman yapmaya hazırım ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İsrailin Türkiyeden özür dilemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER