İstanbulda elektrik kesintisi

İstanbulda elektrik kesintisi


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli, Üsküdar ve Kadıköyde, yarın, 17 ve 18 Mayısta elektrik kesintisi yapılacak.
     İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞden (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, yarın 09.00 ve 17.00 saatleri arasında Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi, Pendik, Ordu, Afyon ve Demokrasi caddeleri, Sinan Cami civarı, Mecidiye Ortaokulu, karayolları aydınlatma trafosu, Sürme, Arı, Rahmet ve Bahariye sokaklarda, 18 Mayıs Cumartesi günü Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı Santral, Sıttık, Saraç, Hacegan, Piyale, Oruç ve Sarısu sokaklar, sebze hali arkası, Bosna Bulvarının bir kısmı, okul civarı, Sultan Sanayi Sitesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.
     Üsküdarda, yarın 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Nuhkuyusu, Tıbbiye, Tunusbağı ve Gündoğumu caddeleri, Arakiyeci, Mehmet Çavuş, İnadiye Cami, Dönmedolap, İnadiye Mescid, Hacı Emin, Musahipzade Celal, Günnap, Mektep, Necmettin Okyay, Pırna ve Ayin sokaklar, Selimiye 1. Ordu İnşaat Emlak Başkanlığı ile Balcılar Yokuşunda, 18 Mayıs Cumartesi günü, Acıbadem Caddesinin bir kısmı, Tophanelioğlu Caddesi, Erdem, Bayır, Çınar, Başöğretmen, Yaprak, Sırmaperde, Bayramağa ve Yetimhane sokaklar, Acıbadem Yeşiloba, Türk Telekom İlköğretim Okulu, İSKİ binası, Barınak Siteleri civarı ile Altunizade Bloklarında enerji kesintisi yapılacak.
     Kadıköyde, yarın 09.00 ve 15.00 saatleri arasında, Cemil Topuzlu, F. Kalamış ve M. Nurettin Selçuk caddeleri, Amerikan Hastanesi civarı, Fenerbahçe Orduevi, Marina civarı ile Kazım Lakay, Kılıç sokaklar, 17 Mayıs Cuma günü, Fenerbahçe Stadı Migros civarı, Fener Kalamış Caddesi, Bağdat Caddesi Florence Nightingale Hastanesi ve civarı, Fenerbahçe Mahallesi Kalamış Fener ve Fuat Paşa caddeleri civarı, Cemil Topuzlu Caddesi Amerikan Hastanesi civarında, 18 Mayıs Cumartesi günü, Z.Paşa Mahallesi, Reşitpaşa, Kolejyolu, Meram sokaklar, Kızıltoprak Bağdat ve Kalamış caddeleri civarı, Osmanağa Mahallesi Kuşdili Cadddesi, Çetinkaya Mağazası, Şefikbey Sokak, Yoğurtçu Parkı Caddesi, Hasırcıbaşı civarı, Miski Amber Sokak elektrik alamayacak.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber İstanbulda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER