İstanbulda kültür

Çubuk KHGB faaliyet raporu onaylandı


ANKARA (A.A) - Çubuk Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2011 yılı faaliyet raporu onaylandı.
     Çubuk Halk Eğitim Merkezi (HEM) Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Tiryaki, Özel İdare Müdürü Fatih Kaya, İlçe Tarım Müdürü Cengiz Akbayır, Yazı İşleri Müdürü Alaattin Zararsız, birim müdürleri ve birlik üyesi köy muhtarları katıldı.
     Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik bünyesinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.
     Şahin, birliğin 2011 yılında özelikle yol ve su konularında başarılı çalışmalar yaptığını, 2011 yılında 57 projenin tamamlandığını, bunlardan 781 bin 998 lira tutarında 54 kilometre yol, 365 bin 349 lira tutarında içme suyu ve kanalizasyon, 136 bin 335 lira tutarında 10 bin 660 metrekare köy meydanı, 6 bin metrekarelik 162 bin 900 lira tutarında 10 adet sera, 111 bin 720 lira tutarında hizmet alımı ve 12 bin 75 lira tutarında da bakım onarım yapıldığını bildirdi.
     Toplam gelirin 2 milyon 163 bin 345 lira iken, giderin ise 1 milyon 652 bin 944 lira olarak gerçekleştiğini ifade eden Şahin, Geçtiğimiz kış, uzun zamandan bu yana yaşanmayan kar yağışı oldu. Kışın yoğun geçmesi nedeniyle bizim iş yükümüz bu yıl belki çok daha fazla olacak. Fazla yağıştan zarar gören yollar nedeniyle daha önce programlanan işlerde değişiklikler olabilir dedi.
     Konuşmanın ardından faaliyet raporu onaylandı. Daha sonra yapılan oylamada Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Sığırlıhacı Köyü Muhtarı Ali Çakır, Sarısu Muhtarı Kasım Recep, Avcıova Muhtarı İsmail Kılıç ve Susuz Muhtarı Kalender Bekgeldi seçildi.
     Şahin, toplantının ardından muhtarların sorunlarını dinledi.
     (HY-YÜC)
<< Önceki Haber İstanbulda kültür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER