İstanbuldan Adıyamana yardım eli

İstanbuldan Adıyamana yardım eli -İl Özel İdaresi çalışanları, Adıyamandaki bir okula spor ve kırtasiye malzemesi gönderdi


ADIYAMAN (A.A) - İstanbul İl Özel İdaresi çalışanları, gelen talep üzerine Adıyamandaki bir okula spor ve kırtasiye malzemesi gönderdi.
     Kent merkezindeki Kömür İlköğretim Okuluna gönderilen yardım malzemeleri, düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan törende, bölgenin geçim standartlarının düşük olmasından dolayı bu tür yardımların öğrencileri sevindirdiğini söyledi.
     Kimi ailelerin maddi imkansızlıklardan dolayı çocuklarının okul ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayamadığını dile getiren Özkan, İstanbuldaki hemşehrilerimiz buradaki öğrencilerimiz için böyle bir yardım kampanyası düzenlemişler. Gönderdikleri malzemelerle çocuklarımızı sevindiren yardımseverlere teşekkür ediyorum dedi.
     Yardım malzemelerini getiren İstanbul İl Özel İdaresi çalışanı Mehmet Ulum da okul yetkililerinden, öğrenciler için gelen yardım talebini karşılıksız bırakmadıklarını söyledi.
     Gelen ihtiyaç listesine göre malzemeleri temin ettiklerini ifade eden Ulum, Eşofman takımı, spor ayakkabısı, jimnastik minderi, futbol topu, basketbol topu, voleybol topu ve çoraptan oluşan ihtiyaç malzemelerini alarak, okula getirdik diye konuştu.
     Konuşmaların ardından öğrencilere spor ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil çelik
<< Önceki Haber İstanbuldan Adıyamana yardım eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER