Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -MHP İl Kadın Kolları üyeleri Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti


ADANA (A.A) - MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve üyeler, Yaşlılar Haftası nedeniyle Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
     MHPden yapılan açıklamaya göre, Emrahoğlu, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.
     Hayat bir bütündür ve yaşlı insanlarımız da hayatımızın bir parçasıdır ifadelerini kullanan Emrahoğlu, şunları kaydetti:
     Kaldı ki, hayata erken veda etmeyen istisnasız herkes bu dönemi yaşamaktadır. Gönlümüz, her insanın ihtiyarlık çağını kendi evlatlarının yanında yaşamasından yana. Ancak, geleneksel Türk aile yapısının modern çağdan etkilenmesiyle ortaya çıkan bu tür sosyal kurumlar, çok önemli bir ihtiyacı karşılamaktadır. Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez ve değerli personelinin güler yüzlü hizmeti takdire şayan. Onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. Buralarda devletimizin, milletimizin imkanlarıyla sunulan hizmetleri yeterli göremeyiz. Dolayısıyla toplum olarak yaşlılarımızı asla ihmal etmemeliyiz, onlardan sevgimizi, saygımızı, şefkatimizi, merhametimizi esirgememeliyiz. En önemlisi de sadece belli günlerde değil her zaman onların yanında olmalıyız.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER