İşten çıkarılan madenci, 2 kişiyi rehin

İşten çıkarılan madenci, 2 kişiyi rehin aldı -Zonguldakta meslek hastalığına yakalanması nedeniyle işten çıkarıldığını iddia eden madenci, av tüfeğiyle eski patronunu ve maden mühendisini kısa süre rehin almasının ardından polise


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta meslek hastalığına yakalanması nedeniyle işten çıkarıldığını iddia eden madenci, av tüfeğiyle eski patronunu ve maden mühendisini kısa süre rehin almasının ardından polise teslim oldu.
     İddiaya göre, Gelik beldesinde özel maden ocağında çalışan 34 yaşındaki Adil A, birkaç ay önce meslek hastalığına yakalanması nedeniyle maden ocaklarında çalışamayacağına yönelik rapor verilmesi üzerine işten çıkarıldı.
     İşletmenin başka bir biriminde de kendisine iş verilmemesi nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürülen Adil A, maden ocağının yazıhanesine gelerek ocak sahibi Hamza V. ve maden mühendisi Emre T. ile tartışmaya başladı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine Adil A, yanında bulunan av tüfeğiyle Hamza V. ile mühendis Emre Tyi rehin aldı. Bir süre sonra zanlı, Emre Tyi, aracına bindirerek iş yerinden uzaklaştı.
     Otomobilinde kısa süre rehin tuttuğu Emre Tyi, tekrar iş yerine bırakan Adil A, olay yerine gelen polis ekiplerine boş olduğu öğrenilen av tüfeğiyle teslim oldu.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlının sorgusu sürüyor.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İşten çıkarılan madenci, 2 kişiyi rehin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER