İstiklal Marşını en güzel okuma yarışması

İstiklal Marşını en güzel okuma yarışması -Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi


GAZİANTEP (A.A) - İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü etkinlikleri kapsamında, İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) kursiyerleri arasında düzenlenen yarışma, Şahinbey Kültür Merkezinde yapıldı.
     Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği törende, eğitimci yazar Osman Dündar, Mehmet Akif Ersoyun hayatı ve İstiklal Marşını yazma süreciyle ilgili bilgi verdi.
     Programda daha sonra derece elde eden öğrenciler Dilara Hızal, Cemal Emre Demir, Hilal Öz, Yağmur Polat, Özlem Demir, Nefise Yılmaz, Neslihan Beyaz, Hatice Muhacir ve Saadet Erola ödülleri, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından verildi.
     Ersoyu rahmetle andığını ifade eden ve öğrencileri tebrik eden Tahmazoğlu, Allah bizlere yeniden istiklal Marşı yazdıracak durumlar göstermesin. Milli şuurumuzu en iyi şekilde ifade eden İstiklal Marşımızı iyi anlayabilmek için yazılanları anlayarak incelemek gerekmektedir değerlendirmesini yaptı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber İstiklal Marşını en güzel okuma yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER