İzcilerden Başkan Yıldıza ziyaret

İzcilerden Başkan Yıldıza ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Olgun Harputlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri Çevre Kültür Ahlak Derneği Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan, Kocasinan Belediye Başkanı Başkan Bekir Yıldızı makamında ziyaret etti.
     Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, bir ülkenin en önemli kaynağı gençlerin iyi eğitilmesi ve güzel alışkanlıklara yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.
     Kulübün gençlerin eğitimi konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı heyecanlandığını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
     Çünkü coğrafyayla, insan tabiatıyla barışık doğru bir iş yapıyorsunuz. İzcilik faaliyetlerini beğendiğimi söylemek istiyorum. İzcilik, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla, gençlerimizle ilgileniyor, zararlı alışkanlıklardan koruyup ruhen ve bedenen sağlıklı yetiştirmek için çalışıyor. Bugün insanlar evlatlarıyla ilgilenemezken, milletin geleceği gençlerle ilgilenmek, iyi yetişmeleri için çalışmak sabır ve gönül işidir. Bu hizmetlerle geleceğimize büyük katkı sağlıyorsunuz. Belediye olarak fen, imar gibi çalışmaların dışında, insanımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden çalışmalar için her zaman başımızı açar koşar, imkanlarımızı sonuna kadar değerlendiririz. Yolunuz açık olsun. İnşallah güzel çalışma ve etkinliklerde sizi görmek isteriz. Bu konuda size her zaman yardımcı oluruz.
     Mustafa Olgun Harputlu da Sarımsaklı Barajında yaptığımız kamp çalışmalarına verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediyemizin çadırlarında dersler yaptık. Türkiyenin bir çok ilinden gelen 350ye yakın izci liderini ağırladık, seminerler verdik. Desteklerinizden dolayı özellikle teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Prof. Dr. Bünyamin Kaplan da desteklerinden dolayı Başkan Bekir Yıldıza plaket vererek, teşekkür etti.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber İzcilerden Başkan Yıldıza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER