İzlediği kavgaya karışınca öldürüldü

İzlediği kavgaya karışınca öldürüldü -Adanada, yol kenarındaki kavgayı merak edip izlerken, taraflardan biriyle tartışan kişi, tabancayla vurularak öldürüldü


ADANA (A.A) - Adanada bir kişi yol kenarındaki kavgayı merak edip izlerken, taraflardan biriyle tartışınca tabancayla vurularak öldürüldü.
     Atakent Mahallesinde 7 Ocakta meydana gelen olayda, daha önce işlediği bir suçtan dolayı girdiği ceza evinden yeni çıkan Umut Gnin (28), bar işletmecisi Metin Ynin iş yerine giderek 10 bin lira haraç istediği iddia edildi.
     Daha sonra iş yeri sahibinin eniştesi Ertan Çyi tabancayla tehdit ettiği ve bu kişiden para istediği ileri sürülen Umut G, tabancayla rastgele ateş etti.
     Bu sırada olay yeri yakınlarında bulunan Selçuk T. de kavgayı merak ederek, izlemeye başladı. Umut G. ise Selçuk Tyi, tartıştığı tarafın yakını sanarak, silahla tehdit etti. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Umut Gnin Selçuk Tyi tabancayla yaralayarak, olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.
     Ambulansla hastaneye kaldırılan Selçuk T, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı Umut Gyi Atakent Mahallesindeki evinde yakaladı.
     Polis ekipleri olayda kullanılan tabancayı ise yakınlarındaki bir zeytin ağacının altında buldu.
     Zanlı Umut G. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber İzlediği kavgaya karışınca öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER