İzmirde kumar operasyonu

İzmirde kumar operasyonu -Eşrefpaşa semtindeki bir evde, kadınlara yönelik kumar partisi düzenledikleri iddiasıyla anne ve kızı gözaltına alındı


İZMİR (A.A) - İzmirin Konak İlçesi Eşrefpaşa semtinde bir apartman dairesinde kadınlara yönelik kumar partisi düzenledikleri iddiasıyla anne ve kızı gözaltına alındı, kumar oynadıkları ileri sürülen 9 kadın ile organizasyona yardım eden 1 erkek hakkında da işlem yapıldı.
     Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Eşrefpaşa semtinde bir evde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine başlattığı takibin ardından eve baskın düzenledi. Baskında, kumar organizasyonunu yaptıkları ileri sürülen evin sahibi anne Ş.Ç. ve kızı Ş.D, kumar oynadıkları ileri sürülen 9 kadın ile organizasyonda yer aldığı belirlenen 1 erkek gözaltına alındı.
     Evde, kumar oyununda kullanılan çok sayıda iskambil kağıdı, 4 bin 250 lira ve 100 avro para, 8 çeyrek altın, hesap defteri ele geçirildi.
     Gözaltına alınanlar arasındaki tek erkek A.Enin daha önce de kumar oynatmaktan hakkında işlem yapıldığı belirlendi.
     Kumar oynadıkları ileri sürülen İ.A, E.K, İ.S, T.S, İ.K, Ş.Ç, G.B, Ş.T ve S.B. ile organizasyona yardım ettiği bildirilen A.E., haklarında işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.
     Kumar oynattırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Ş.Ç. ile Ş.D. ise İzmir Adliyesine gönderildi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmirde kumar operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER