İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu huzurevi ziyaret etti


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ramazan Bayramı öncesi huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı dolayısıyla Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevini ziyaret eden Kocaoğlu, huzurevinin bahçesindeki kamelyada huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
     Huzurevi sakinlerine huzur, sağlık ve barış dolu bir bayram dileyen Kocaoğlu, yoğun iş temposundan dolayı bir süredir huzurevine gelemediğini, ancak eşi Türkegül Kocaoğlunun sık sık ziyaretlerde bulunduğunu ifade etti.
     Son günlrde artan terör olaylarına da değinen Kocaoğlu, Bu ramazan ayında maalesef içimizi burkan, hepimizi üzüntüye boğan birçok olay yaşadık, terör iyice başkaldırdı. Başta hükümet ve anamuhalefet partisi olmak üzere tüm siyasilerin, terörün bitmesi için sen-ben kavgasını bırakıp bu konuyu halletmek için çaba göstermelerini diliyorum dedi.
     Kocaoğlu, ziyarettinde daha sonra terör yok olsun diyerek, huzurevi sakinlerinin alkışları arasında iki beyaz güvercini gökyüzüne saldı.
    
     Muhabir: Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER