İzmirli kadın futbolcular rakip tanımıyor

İzmirli kadın futbolcular rakip tanımıyor -Kadınlar 1. Futbol Liginde son 5 haftaya 5 puan farkla lider giren Konak Belediyespor, şampiyonluk için gün sayıyor -Teknik Direktör Hüseyin Tavur: Hedefimiz Şampiyonlar Liginde de ül


İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Futbolda, Kadınlar 1. Liginde son 5 haftaya 5 puan farkla lider giren Konak Belediyespor, şampiyonluk için gün sayıyor.
     Ligde ilk 13 haftalık periyotta 12 galibiyet ve 1 beraberlik alan Konak Belediyespor, son 5 haftaya 36 puanla en yakın rakibi Ataşehir Belediyesporun 5 puan önünde lider olarak girdi. Ligde 13 maçta rakip filelere 50 gol atan İzmir temsilcisi, kalesinde 7 gol gördü.
     Kadrosunda Esra Erol, Sibel Duman, Yaşam Göksu, Didem Karagenç ve Cansu Yağ gibi Türk Milli Takımı oyuncularının yanı sıra Rumen Milli Takımı oyuncuları Duşa ve Sarghe, Gürcistan Milli Takımında mücadele eden Ninoyu barındıran Konak Belediyespor, şampiyonluk için emin adımlarla ilerliyor.
     Konak Belediyespor, son 5 haftada, Eskişehirspor (D), Karadeniz Ereğlispor, Çamlıcaspor, Lüleburgaz 39 Spor (D) ve Fomget Gençlik Spor ile karşılaşacak.
    
     -Hedef Şampiyonlar Ligi-
    
     Konak Belediyesi Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ki hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
     Ligi en az gol yiyen ve en çok gol atan ekip olarak şampiyon tamamlamak istediklerini ifade eden Tavur, şunları kaydetti:
     Sezon başında yaptığımızı iyi transferlerin ardından, kendimize şampiyonluk hedefini koyduk. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da hiçbir isteğimizi kırmadı. Başkanımızın bir hedefi vardı, Şampiyonlar Liginde İzmiri temsil edecek bir takım kurmak istiyordu. Ona layık olmak için çalışıyoruz. Hedefimiz, Şampiyonlar Liginde de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu çaba doğrultusunda ilerliyoruz.
    
     -Türkiyede kadın futbolu-
    
     Tavur, Türk kadın futboluna ilişkin yaptığı değerlendirmede ise henüz emekleme döneminde olduklarını söyledi.
     Bununla birlikte kadın futbolunda teknik olarak diğer ülkelerden bir farklarının bulunmadığını, tek geri kalınan noktanın altyapının daha henüz oturmaması ve oyuncuların fiziki gücü olduğunu dile getiren Tavur, Maç eksiğimizi kapattığımız, fizik gücümüzü artırdığımız zaman, dünya ülkeleriyle başa baş oynayacak seviyeye gelebiliriz dedi.
    
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber İzmirli kadın futbolcular rakip tanımıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER