İzmirli kulüp başkanlarının Ankaradaki temasları

İzmirli kulüp başkanlarının Ankaradaki temasları -İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi: Ege Kulüpler Birliğini kurmak için çalışma başlatacağız


İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Ege Kulüpler Birliğini kurmak için çalışma başlatacaklarını bildirdi.
     Yemişçi, İZVAK binasında düzenlediği basın toplantısında, kulüp başkanlarıyla dün Ankarada yaptıkları temaslarda Alsancak ve Atatürk Stadının yenilenmesinin yanı sıra Karşıyaka Yalı Tesisleri ve Göztepe Gürsel Aksel Stadının olduğu yerlere yeni birer stat yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.
     Bunların dışında öncelik Buca Kaynaklar olmak üzere, Örnekköye de birer stadın inşa edileceğini belirten Yemişçi, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bu projeler için Ankaradan gelecek teknik ekip incelemeler yapacak. Bu projelerin takipçisi olacağız. Karşıyaka ve Göztepe için yapılacak statların sadece renkleri farklı olacak. Bunun dışında her türlü tasarımı aynı yapılacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırımla bir araya geldiğimizde Pınar Karşıyaka Avrupa Challenge Kupası dörtlü finaline ev sahipliği yapma düşüncesini paylaştık. Kendisi ilgileneceğini söyledi. Kendisi bize Siyaset yapmıyoruz, İzmir için hizmet üretiyoruz dedi. Önümüzdeki süreçte İzmir Valimiz Cahit Kıraç ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunu ziyaret edip, temaslarımızı aktaracağız.
     Yemişçi, Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya ile de bir araya geldiklerini belirterek, görüşmede Bucasporun kulüp binasının bulunduğu yerin kulübe kazandırabilmek için görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
    
     -Ege Kulüpler Birliği kurulacak-
    
     Ankaradaki temaslarının ardından Ege Bölgesindeki kulüpleri bir çatı altında toplamaya karar verdiklerini kaydeden Yemişçi, Bizimle birlikte olan kulüp başkanlarımız bu fikre sıcak baktı. Ege Kulüpler Birliğini kurmak için çalışma başlatacağız. Öncelikle Ankara gezimize gelemeyen Bucaspor, Bergama Belediyespor ve Menemen Belediyesporla görüşeceğiz. Daha sonra Egedeki profesyonel kulüpleri bir araya getirmek için kendilerine davet yazısı göndereceğiz. İZVAKın halkasını büyütmek istiyoruz. Birlik beraberlik kulüplere çok büyük katkı sağlayacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmirli kulüp başkanlarının Ankaradaki temasları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER