İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Belediye Başkanı Doğandan hasta ziyaretleri


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, hasta ziyaretleri kapsamında Petrol İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşarın annesi 85 yaşındaki Zeliha Yaşarı evinde ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Doğana hasta ziyaretinde, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elginin eşlik ettiği bildirildi.
     Geçirdiği rahatsızlık sonrasında gördüğü tedavinin ardından, evinde dinlenen Zeliha Yaşarı ziyaret eden Doğan, hastalık zamanlarında hepimiz zor günler geçiriyoruz ve moralimiz bozuluyor. Ancak moral iyileşme sürecinde çok önemli bir etken. Moral sayesinde birçok hastalığın atlatılması kolaylaşıyor. İnanıyorum ki, Zeliha Teyze de en kısa zamanda sağlığına kavuşacak dedi.
     Zeliha Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doğana teşekkür etti.
    
     -Doğan, öğretmenini ziyaret etti
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, öğretmeni Nermin Çiftçiyi evinde ziyaret etti.
     Doğan, bütün öğretmenlerini saygıyla andığını belirterek, öğretmenim Nermin Çiftçi evinde ziyaret etmenin huzuru içindeyim dedi. Eğitimin önemine değinen Doğan, kişilerin bir yerlere gelmesinin temelinde öğretmenlerden aldığı bilgi ve terbiyenin önemli olduğuna dikkat çekerek Kişi hangi mevkiye gelirse gelsin, ister bir fabrikada işçi, ister belediye başkanı, isterse kaymakam olsun bu süreçte öğretmenlerin büyük payı vardır. Öğretmenim Nermin Çiftçinin üzerimde çok emeği var. Kendisine minnet duyuyorum. Kendisinin şahsında bütün öğretmenlerime sağlık ve huzurlu günler diliyor ve ellerinden öpüyorum şeklinde konuştu.
     Emekli öğretmen Nermin Çiftçi de Belediye Başkanı Nevzat Doğanın öğrencilik yıllarında, şimdi olduğu gibi çalışkan, girişken ve azimli olduğunu söyleyerek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, kendisine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER