İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -İzmit Belediyesi Ritm Grubu ve Engelli Meclisi, Engelsiz Yaşam Fuarına katıldı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi Ritm Grubu ve Engelli Meclisi üyeleri, İstanbulda düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarına katıldı.
     İzmit Belediyesi Engelli Meclisi Başkanı Tenzile Görgün, yaptığı açıklamada, fuarın yaşama dair her şeyi içinde barındırdığını belirterek, çatal bıçaktan otomotive kadar günlük hayatta kullanılan tüm ürünlerin birarada görüldüğü tek organizasyon olduğunu söyledi.
     Görgün, teknolojik araçları günlük hayatta sıkça kullandıklarını dile getirerek, Gerekli düzenlemeler yapılmadığı zaman engelliler için kullanımı imkansız hale gelebiliyor. Bu fuarda tüm teknolojik ürünlerin her tür engelli için farklı fonksiyonları geliştirilerek kullanılabilir hale getirilmişleri sunuluyor dedi.
     Engelliler adına tüm yenilikleri ve gelişmeleri takip etmeye devam edeceklerini vurgulayan Görgün, ihtiyaç duyanlara bu konularda yardımcı olmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Güneş Kuşkonmaz, Cemile Oral, Emin Aktaş, Mediha Ceren Görgün, Merve Yılmaz, Ozan Albayrak, Nadide Karahasanoğlu, Mutlu Kayahan, Bekir Kotan, Burak Tombaklar, Anıl Özoğluöz, Özgür Arslan ve Ferhat Tuluçtan oluşan İzmit Belediyesi Ritm Gurubu, fuarda bir gösteri düzenledi.
    
     -İzmitte Şeb-i Arus etkinliği düzenlenecek
    
     İzmitte İzmit Belediyesi ve Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciliği işbirliği ile Şeb-i Arus gösterisi yapılacağı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin, 14 Aralık Cuma günü Yahya Kaptan Mahallesindeki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, etkinliğin dünyanın en büyük Şeb-i Arus etkinliği olacağı belirtilerek, etkinliğe katılımın ücretsiz olduğu ifade edildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER