İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -İzmit Belediye Başkanı Doğandan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Topçular Mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.
     Vatandaşlarla biraraya gelen Doğan, burada yaptığı konuşmada, mahallede daha önce ciddi eksiklikler bulunduğunu belirterek, göreve geldikten sonra sorunları tek tek tespit edip bunların giderilmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Önceden belirlenen sorunların tamamının çözüme kavuştuğunu dile getiren Doğan, mahallenin altyapısının 40 yıldan beri ihmal edildiğini bunun için yoğun bir altyapı çalışmasına girdiklerini kaydetti.
     Konuşmasının ardından mahalle esnafıyla sohbet eden Doğan, Kahvemiz Evimiz Projesine katılan kahvehaneye kitap seti ve satranç takımı hediye etti.
    
     -Doğan, sanatçılarla biraraya geldi
    
     Doğan, İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleriyle sabah kahvaltısında biraraya geldi.
     Şehitlik Koru Cafede gerçekleştirilen kahvaltının ardından konuşma yapan Doğan, Türk Sanat Müziği Korosunun müziğe gönül veren insanlardan oluştuğunu kaydederek, Sanat ruhun gıdasıdır. İyi ki sizler varsınız. Sizler gibi sanata gönül veren insanlar sayesinde kentimiz sanat ve kültür kenti kimliğine dönüşecektir dedi.
     İzmit Belediyesi olarak sanatsal aktivitelere büyük önem verdiklerini vurgulayan Doğan, Sokakta Sanat Var projesiyle sanatın pek çok alanını İzmit sokaklarında vatandaşla buluşturduklarını anlattı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER