Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl dönümü -Koyulhisar ve Suşehri ilçelerinde jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlandı


SİVAS (A.A) - Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl dönümü Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde törenle kutlandı.
     Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Atatürk anıtına çelenk sundu.
     Kıdemli Başçavuş Orhan Önen, törende yaptığı konuşmada, Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz jandarma teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü gururla kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     Törenin ardından Yusuf Küçükbaşol, tebrikleri kabul etti.
    
     -Koyulhisar -
    
     Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Koyulhisar ilçesinde, pasta kesildi.
     Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, teşkilatın kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmazı ziyaret etti.
     Eren, jandarma teşkilatının 173 yıldır ülkenin huzur ve asayişinin korunması noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini söyleyerek, Dosta güven, suçluya ise korku veren jandarma teşkilatımıza nice yıllar diliyorum. İlçemizde de huzur ve asayiş noktasında kendilerine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getiren jandarma teşkilatımızı kutluyorum dedi.
     İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz da teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.
     Daha sonra teşkilatın kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pasta kesildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Serhat Zafer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER