Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü -Vali Taşkesen: Jandarma Teşkilatı, milletin birliği, beraberliği ve vatanın bütünlüğü için büyük fedakarlık ve üstün vazife anlayışıyla çalışan en köklü teşkilatlarından biridir


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Taşkesen, mesajında, Jandarma Teşkilatının, milletin birliği, beraberliği ve vatanın bütünlüğü için büyük fedakarlık ve üstün vazife anlayışıyla çalışan en köklü teşkilatlarından biri olduğunu belirtti.
     Jandarma Teşkilatı mensuplarının vatandaşların güvenliğinin en önemli teminatları olduğunu vurgulayan Taşkesen, şunları kaydetti:
     Ülkemizin büyük bir bölümünün emniyetini, asayişini, halkın huzur ve güvenliğini temin eden Jandarma Teşkilatı mensupları, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşaması için yeri geldiğinde canını feda etmekten çekinmeksizin her yerde ve her şartta görevini yerine getirmektedirler. Köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Teşkilatı, sahip olduğu teknolojik donanımı ve iyi yetişmiş personeli ile kendisine verilen her türlü görevi başarıyla yerine getirmek için gece gündüz var gücüyle çalışmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehitleri rahmet, gazileri minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER