Jandarmadan çikolatalı güvenlik uygulaması

Jandarmadan çikolatalı güvenlik uygulaması -Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il sınırında uyuşturucu ve gümrük kaçağı malların girişlerini önlemek amacıyla yaptığı güvenlik uygulamasında vatandaşlara çikolata ikram etti


ADANA (A.A) - Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şehrin giriş ve çıkışlarında uyuşturucu ve gümrük kaçağı malların girişlerini önlemek amacıyla yaptığı güvenlik uygulamasında vatandaşlara çikolata ikram etti.
     İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme ve İstihbarat Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Sirkeli Gişeleri yakınlardaki araç park noktasında, uyuşturucu ve gümrük kaçağı malların girişini önlemek amacıyla güvenlik uygulaması yaptı.
     Toplam 30 askerin görev aldığı kontrollere narkotik köpeği Vicdanda katıldı.
     Kamyonet, otobüs ve otomobil bagajlarının en ince ayrıntısına kadar kontrol edildiği uygulamada jandarma ekipleri, vatandaşların aramalardan ve kimlik sorgulamalarından rahatsız olmaması için yanlarında getirdikleri çikolataları ikram ederek iyi yolcuk yapmaları temennisinde bulundu.
     Yaklaşık 800 aracın kontrol edildiği uygulamada, jandarma yetkilileri amaçlarının vatandaşları rahatsız etmeden sorumluluk alanlarında huzuru ve güveni sağlamak olduğunu söyledi.
    
     -Vatandaşlar uygulamadan memnun-
    
     Eşi ve çocukları ile Adıyamandan Mersine akraba ziyaretine gittiğini ifade eden Ali Yalçın, çikolata ikramından memnun kaldıklarını belirterek Askerimizin uygulaması çok güzel. Bu uygulamadan memnun kaldık. Umarım hep böyle devam ederdedi.
     Gaziantepten aldığı yükü Mersin Limanına götüren tır şoförü Mehmet Koca da yolların güvenli olmasının önemli olduğunu belirterek, yapılan uygulamayı olumlu bulduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız - Fatih Demirci / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Jandarmadan çikolatalı güvenlik uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER