Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Polis memuru Nadir Özgenin ağabeyi Tevfik Özgen: -Allaha çok şükür bugün iyi haberini aldık, çok sevindik, mutlu olduk, umutla bekliyoruz -Gaziantep, Amasya, Şanlıurfa, Ankara ve


AYDIN (A.A) - Vanın Çatak ilçesinde terör örgütünce 1,5 yıl önce kaçırılan ve bugün heyete teslim edilen polis memuru Nadir Özgenin evinde heyecanlı bekleyiş sürüyor.
     Bağarası beldesindeki evde kardeşini özlemle beklediklerini belirten ağabeyi Tevfik Özgen, 18 aylık hasretin bitmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Umutla kardeşinin beklediklerini kaydeden Özgen, Daha kapımızdan içeri girmedi. Eş, dost, akrabamız hiçbiri geceli gündüzlü bizi yalnız bırakmadı, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Her gün umutla bekledik bu günü, Allaha çok şükür kavuşuyoruz dedi.
    
     -Devlet büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz-
    
     Nadir Özgenin mahalle komşularından Akın Kızıltan mahalleli olarak Özgenin ailesi ile birlikte büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, Biz de anne, babası ile beraber yattık, kalktık, üzüldük. Çok sevinçliyiz, mutluyuz. Bu konuda devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz, hakikaten çok büyük bir başarı sağladılar, bu işi çözdüler. Allah onlardan razı olsun. Başka ocaklar bu şekilde sönmesin, başka analar babalar bu konuda üzülmesin diye konuştu.
    
     -Bugün bizim için bir düğün
    
     Nadir Özgenin okul ve mahalle arkadaşı Serhat Kılıç ise arkadaşlarını büyük bir sevinçle beklediklerini belirterek, Bugün bizim için bir düğün dedi.
     Özgenin komşularından Mustafa Sakarya ise, sabırla arkadaşlarını beklediklerini, inşallah bugün hasretin biteceğini, çok sevinçli ve mutlu olduklarını kaydetti.
     Bu arada, Özgen ailesinin evine akın ederek mutluluklarına ortak olan akraba ve komşuları büyük bir heyecanla Nadir Özgenin eve gelmesini bekliyor.
     Öte yandan, Gaziantep, Amasya, Şanlıurfa, Ankara ve Mardinde de ailelerin çocuklarına kavuşmak için heyecanlı bekleyişi sürüyor
    
     Muhabir: Gökmen Şireci - Muzaffer Yavaşoğlu - Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER