Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin

Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıl dönümü -Kırıkkale Valisi Kolat, Kırıkkale Kadın Platformu Derneğini ziyaret etti


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale Kadın Platformu Derneğini ziyaret etti.
     Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, Türk kadınlarının bir çok Avrupa ülkesinden önce önemli haklara sahip olduğunu belirterek, başta Kadın Platformu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
     Kadın Platformunun başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:
     Ülkemizde çok güzel şeyler gelişiyor, her şeyden önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gibi çok güzel ve önemli bir bakanlığımız kuruldu. Bu görevin başında ise çok gayretli, çalışkan, koşturan bir insan olan Fatma Şahin var. Başta Başbakanımız ve bütün hükümet olmak üzere. Bizlerde elimizden geldiğince kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın hak ve hukukun mutlaka gözetilmesi, korunması ve zaman zaman duyuyoruz kadınların olumsuzluklarla karşılaşmamaları için hep birlikte insanımızı eğiteceğiz. İnsanımıza yol göstereceği. Cennetin annelerin ayağının altında olduğunu duyuracağız. Anne olmak kolay değil. Tüm kadınlarımızın haklarına sahip çıkacağız.
     Vali Kolat ve dernek üyeleri konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER