Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek: Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu mübarek gece, bizlere bir hediye olarak sunulmuştur


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen mübarek Kadir Gecesinin, insanlara bir hediye olarak sunulduğunu bildirdi.
     Özbek, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, insanlığa rehber olarak indirilmiş Kuran-ı Kerimde, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve huzurunun yaşandığını belirtti.
     Kadir Gecesinin, Ramazan ayı içinde bulunan en hayırlı gece olduğunu ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan, manen pek çok hikmeti, rahmeti ve bereketi içinde bulunduran Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. İçerisinde Kadir Gecesinin bulunduğu bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu mübarek gece, bizlere bir hediye olarak sunulmuştur. Umarız ki bu mübarek gecede yapacağımız dualar, öncelikle ülkemizin huzurunun tesisi, ardından dünya üzerinde Arakan, Suriye, Filistin, Doğu Türkistan gibi ülkelerde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin barış ortamına kavuşmalarının vesilesi olacaktır.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER