Kadirlide Şehit Jandarma Astsubay Çavuş için

Kadirlide Şehit Jandarma Astsubay Çavuş için mevlit okutuldu


OSMANİYE (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Bekir Çavuş için Kadirlide, mevlit okutuldu.
     Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi Köprübaşı civarındaki yakınlarının evinde Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen mevlite Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yarbay Alaaddin Eşsiz, askeri yetkililer, belediye ve il genel meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile şehir aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerine ve gazilere sahip çıkmanın çok önemli olduğunu belirterek, Vatanı, bayrağı, milleti ve namusu için canını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gücümüz yettiğince geride kalanlara sahip çıkmak bizim görevimizdir dedi.
     Şehit Astsubay Bekir Çavuşun babası Ali Çavuş ise mevlite gelenlere teşekkür ederek, Neden belli bölgelerde şehit veriyoruz. Bir ihanetin içerisindeyiz. Bu bölgelerde öğretmen olarak görev çok görev yaptım. Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşayalım. Acımızı paylaşarak buraya geldiniz ve bizleri mutlu ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz bir aileyiz dedi.
     Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Kadirli Belediyesi tarafından yemek verilmesi ile mevlit sona erdi.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kadirlide Şehit Jandarma Astsubay Çavuş için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER