Kaymakamlık binasından düşerek yaralanan polis

Kaymakamlık binasından düşerek yaralanan polis -Siirtin Aydınlar ilçesinde kaymakamlık binasından düşerek ağır yaralanan polis memuru tedavi gördüğü hastanede şehit düştü


SİİRT (A.A) - Aydınlar ilçesinde kaymakamlık binasında nöbet tuttuğu sırada çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanan polis memuru kurtarılamadı.
     Önceki gün Aydınlar Kaymakamlığının 3. katında nöbet tutan ve çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanan polis memuru Ömer Yazıcı (32), tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesinde şehit oldu. Şehit polis memuru Yazıcı için Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.
     Törende şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu bir konuşma yaptı.
     Ekizoğlu, sözcüklerin boğazda düğümlendiği anlardan birini yaşadıklarını belirterek, Acımız büyük. Yaptığı hizmetler unutulmayacaktır. Çok başarılı çalışmaları oldu. Mesleğin cilvesidir, doğduğumuz yer değil, doyduğumuz yer önemlidir. Ömer kardeşimiz doyduğu yerde şehit düştü. Ailesi bizim ailemizdir. Acımız büyük dedi.
     İl Müftüsü Faruk Arvasın yaptığı duanın ardından şehidin naaşı ailesinin yaşadığı Ankaraya uğurlandı.
     Öte yandan şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, feryatları törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.
     Siirt Valisi Ahmet Aydın, Emniyet Müdürü Ekizoğlu ve Müftü Arvas, şehidin babası Tahsin Yazıcıyı teselli etmeye çalıştı. Baba Yazıcı, kendisinin şehit olmayı arzularken, Allahın şehit babası olmayı nasip ettiğini söyledi.
     Bu arada törende, üşümemesi için şehidin oğlu Efe Eymen kapalı mekana alınırken, eşi Gülşah ve diğer yakınları için sağlık ekibi de hazır bulunduruldu.
     Törene 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, şehidin mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kaymakamlık binasından düşerek yaralanan polis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER