Kadirli Kaymakamı Çakmak başarılı öğrencileri kabul

Kadirli Kaymakamı Çakmak başarılı öğrencileri kabul etti


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, bilgi yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencilere il birincisi olmaları halinde gezi hediyesi sözü verdi
     Çakmak, makamında kabul ettiği İMKB Ortaokulu öğrencileri kutlayarak, başarının elde edilmesinde katkısı bulunan okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik etti.
     Hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve çalışanın her zaman kazanacağını ifade eden ve öğrencilerin fırsatları iyi değerlendirmesini isteyen Çakmak, şöyle konuştu:
     Eğitim adına elde edilen başarılar, toplumun genelini mutlu eder. Ailenizin size verdiği değeri görün. Hepinizin bir potansiyeli var, hepiniz zeki çocuklarsınız. Başarınız sadece bizleri değil, gelecek adına endişeleri kaldırması açısından aileniz, öğretmenleriniz ve ilçemiz adına mutluluk vermiştir. İl birincisi olmanız halinde, Türkiyenin herhangi bir iline gezi hediyesi sözü veriyorum.
     İMKB Ortaokulu Müdürü Turabi Kuru ise öğrencilerinin aldığı başarılı sonuçların devam edeceğini ve Kadirlinin eğitimdeki başarı çıtasının yükselmesine okul olarak en güzel şekilde katkıda bulunacaklarını kaydetti.
     Kaymakam Çakmak, ziyaret sonunda çiçek veren öğrencilere, kitap ve çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.
     İl geneli bilgi yarışmasında Kadirliyi İMKB Ortaokulu ve Prof. Halet Çambel Ortaokulunun temsil edeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirli Kaymakamı Çakmak başarılı öğrencileri kabul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER