Kağıthane Belediyesi personeline protokol ve diplomasi

Kağıthane Belediyesi personeline protokol ve diplomasi eğitimi verildi


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında personele protokol ve diplomasi eğitimi verildi.
     Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan Yönetim Danışmanı Mehmet Emin Öztürk, davranış kurallarının kariyer gelişiminde çok önemli olduğunu belirterek, sosyal ve kamusal yaşamdaki benzerliklere ve farklılıklara değindi.
     Öztürk, davranış kurallarının yaşamın her alanında önemli olduğunu belirterek, Osmanlıda protokol kurallarına uymayanlar cezalandırılmıştır. Protokol kurallarına riayet eden insanlar, kariyer planlamalarında daha başarılı adımlar atmıştır. Hangi işte çalışırsak çalışalım, protokol kurallarına riayet eden insanların başarılı olduğunu, kariyerlerinde yükseldiklerini görürüz ifadelerini kullandı.
     Yönetim Danışmanı Öztürk, insanların iş yaşamlarında yalnızca kendilerini değil, çalıştıkları kurumları da temsil ettiklerini hatırlattı.
     Personel motivasyonunu ve vatandaş memnuniyetini arttırmayı amaçlanan ve yoğun ilgi gören eğitim programı katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Yönetim Danışmanı Mehmet Emin Öztürke verdiği teşekkür plaketiyle son buldu.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kağıthane Belediyesi personeline protokol ve diplomasi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER