Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Vali Kocatepenin Göksun ziyareti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe Göksun ilçesini ziyaret etti.
     Vali Kocatepe, ilk olarak Kayserinin Pınarbaşı ilçesi emniyet binası önündeki saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Gebenin ailesini baş sağlığı dileğinde bulundu.
     Kocatepe daha sonra Yantepe köyüne gitti. Kocatepe, muhtar Ersin Yolcudan 15 Temmuzda yapılacak olan Çerkez Kültür Festivali ile ilgili bilgi aldı.
     Kocatepenin ziyaretinde Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da hazır bulundu.
    
     -Pazarcık Kaymakamlığı 30 hükümlü çalıştıracak-
    
     Pazarcık Kaymakamlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
     Kaymakam Mustafa Sarıkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, protokol çerçevesinden son çıkan yasayla serbest kalan hükümlülerin kalan günlerini ilgili yasa çerçevesinde cezalarını kamu kurumlarında çalışarak tamamlayacağını ifade etti.
     Sarıkaya, hazırlanan protokolle hükümlülerden 15inin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, 15inin de Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde çalışacağını kaydetti. Sarıkaya, çalışan hükümlülere de Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından bir ücret ödeneceğini sözlerine ekledi.
     (DAL-TOK-CNR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER