Kalkınma Bakanı Yılmazın konvoyundaki trafik kazası

Kalkınma Bakanı Yılmazın konvoyundaki trafik kazası -Ambulansın devrilmesi sonucu ölen acil tıp teknisyeni Şancı için İl Sağlık Müdürlüğünde tören düzenlendi


BARTIN (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın konvoyundaki ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Hacer Şancı (22) için İl Sağlık Müdürlüğünde tören düzenlendi.
     İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, müdürlük konferans salonundaki törende yaptığı konuşmada, kazayla şoke olduklarını belirterek, en büyük acıyı da Şancının ailesinin yaşadığını söyledi.
     Gözyaşları arasında konuşmasına devam eden Koç, kazanın meydana geldiği gün gece ailesiyle acıyı paylaştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Bu hepimizin acısı, Allah rahmet eylesin diyebiliyoruz. Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin. Gerçekten büyük bir acı ve ailesi için daha büyük. 2 ağır yaralı arkadaşımız var. Dün Ankaradaki şoför arkadaşımızı ziyaret ettik. Allaha şükürler olsun, ilk güne göre çok daha iyi. Şu anda tıbben ve ilmen yapılabilecek her şey yapılıyor. Bunun dışında biz bu kadarız, bunu yapabiliyoruz. Burada daha büyük törende yapabilirdik ama cenazemizi kaza günü yolcu ettik."
     Törende, 112 acil sağlık ekipleri ile müdürlük çalışanlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.
     Törende, Şancının mesai arkadaşlarıyla birlikte görevinin başında çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisi sunuldu.
    
     -Olay-
    
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere 11 Mayısta Bartına gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın konvoyundaki Semih Şahinin kullandığı 74 BD 472 plakalı ambulans, Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde devrilmiş ve 2si acil tıp teknisyeni 3 kişi yaralanmıştı.
     Kazada yaralanan sürücü Şahinin Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, acil tıp teknisyeni Helin Kılıç, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi sevk edilirken, hayatını kaybeden Şancı, memleketi Kırıkkalede toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmazın konvoyundaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER