İğnesiz akupunktur ve detoks yöntemi nasıl oluyor?

İğnesiz akupunktur yöntemi nasıl oluyor? Duygu ve beden Detoks yöntemini nasıl gerçekleşiyor? Diyetisyen ve Yaşam Koçu Özlem Akın Uzunhasanoğlu anlattı.

İğnesiz akupunktur ve detoks yöntemi nasıl oluyor?

Ünlü Diyetisyen ve Yaşam Koçu Özlem Akın Uzunhasanoğlu’nun kitabı 'Diyetisyenin Günlüğünden Notlar' Karma Kitaplar Yayınevi'nden çıktı. Uzunhasanoğlu kitabında, iğnesiz akupunktur yöntemi ve duygu ve beden detoksuyla nasıl zayıflanabileceğini anlatıyor. 

İĞNESİZ AKUPUNKTUR YÖNTEMİ NASIL OLUYOR?

İğnesiz akupunktur yönetiminden de söz eden Uzunhasanoğlu, yöntemin inceliklerini ise şöyle açıkladı:

 “ İğnesiz akupunktur dediğimiz yöntem şöyle; çikolata ve cipsi çok seven insanların bu bağımlıklarından uzaklaşmak için uygulanabilecek bir yöntemdir. Kişinin başına iki kaşın arasına burun altına çene altına ve madalya noktasına küçük dokunuşlarla vurarak çikolata ve cips isteklerinde azalma olmaktadır. Bu sistemi uyguluyoruz. Böylelikle kişilerin çikolata ve cips isteklerinde büyük anlamda azalma ve hatta tamamen yok olma görülmektedir."

DUYGU VE BEDEN DETOKS YÖNTEMİ NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

EFT yönteminde olan sistemden yararlandığını söyleyen ünlü diyetisyen, duygu ve beden detoksunun nasıl gerçekleştiğini paylaştı. Uzunhasanoğlu yöntem ile ilgili şunları söyledi:

" Duygu ve beden Detoks yöntemi şöyle; Öncelikle kişinin çikolata yeme isteği bedenin neresinden geliyor. Eft’de olan bir yöntem bu ondan yararlandım. Diyelim ki kişinin çikolata yeme isteği karnından kaynaklanıyor. Kişilere küçük dokunuşlar ile 1 seans vuruyoruz. Daha sonra o duygu omzuna geliyor. Daha sonra kafasından kişiler çıktığını söylüyor. Bundan sonra değişim terapisi uyguluyorum. Çikolata ve cipsin tadını değiştirerek kişilerin bağımlılıklarına son veriyoruz. Bundan dolayı onların yanında iyi bir motive edici oluyoruz." 

CİHAN
<< Önceki Haber İğnesiz akupunktur ve detoks yöntemi nasıl oluyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER