Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada -Bakan Yılmaz, DPTnin finansmanıyla inşa edilen GAP Vadisi Projesinin uygulandığı bölgede incelemede bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfada Devlet Planlama Teşkilatının (DPT) finansmanıyla inşa edilen GAP Vadisi Projesinin uygulandığı bölgede incelemede bulundu.
     Bakan Yılmaz, GAP Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Diyarbakırdan helikopterle Şanlıurfaya geldi.
     Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil tarafından karşılanan Yılmaz, beraberindekilerle yemekte bir araya geldi.
     Daha sonra DPTnin Cazibe Merkezleri Projesi kapsamında Mardin yolu üzerinde inşa edilen, içerisinde şehir hastanesi, fuar alanları, spor komplekslerinin bulunduğu GAP Vadisini inceleyen Bakan Yılmaz, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.
     Buradaki tesislerde bir süre Şanlıurfasporlu futbolcuların antrenmanını da izleyen Yılmaz, futbolcular ve teknik heyetle görüşüp, geçen hafta aldıkları yenilginin morallerini bozmaması gerektiğini söyledi.
     Bakan Yılmaz, futbolculara hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları 1461 Trabzon maçında başarılar diledi.
     Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra GAP Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantısının yapılacağı otele geçti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın - Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER