Kalp nakli bekleyen minik Melek annesine

Kalp nakli bekleyen minik Melek annesine kavuştu -İzmirde bir yıldır yapay kalp cihazına bağlı olarak uygun kalbin bulunmasını bekleyen, bu sürede annesini yalnızca bir kez görebilen 2 yaşındaki çocuk, AAnın haberi üzerine harekete


İZMİR (A.A) - İzmirde bir yıldır yapay kalp cihazına bağlı olarak uygun kalbin bulunmasını bekleyen, bu sürede annesini yalnızca bir kez görebilen 2 yaşındaki Melek Özcan, AAnın haberi üzerine harekete geçen Kimse Yok Mu Derneği sayesinde annesine kavuştu.
     Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesinde anne Azize Özcan ile kızının buluşması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.
     Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şube Müdürü İbrahim Yeşil, maddi imkansızlıklar nedeniyle 2 yaşındaki kızının yanına gelemeyen Diyarbakırlı Azize Özcanı uçakla İzmire getirdiklerini belirterek, Anadolu Ajansının haberi üzerine aileyi bir araya getirmek istedik. Bu duyarlılıktan dolayı AAya teşekkür ediyorum dedi.
     Dernek olarak Azize Özcanı İzmirde misafir edeceklerini, bütün ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Yeşil, Meleke kıyafetler ve oyuncaklar hediye etti.
     Kızını 9 aydır göremediğini, bu sürenin çok zor geçtiğini kaydeden Azize Özcan, Ciğerim buradaydı. Ona hasretle gece gündüz ağlıyordum. Bana İzmire gideceğim söylendiğinde çok şaşırdım ve mutlu oldum. Sabaha kadar uyuyamadım. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun diye konuştu.
     Kızının ilk yürümesine, konuşmasına şahitlik edemeyen anne Özcan, Meleğim büyümüş, kocaman olmuş, tek dileğim kızımın iyileşmesi dedi.
     Baba Muhsin Özcan ise bu mutlu anı yaşatanlara teşekkür ederek, Melek 9 aydır anne özlemi çekiyor, annesi de öyle. Bu mutlu anı görmek bizleri çok sevindirdi diye konuştu.
     Özcan, kızının iyileşmesi için uygun kalp beklendiğini belirterek, insanları organ bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdı.
     (GLC-RMZ-HAN)
<< Önceki Haber Kalp nakli bekleyen minik Melek annesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER