Kamuda çalışan şirket işçilerinden miting

Kamuda çalışan şirket işçilerinden miting -Sivasta düzenlenen "Taşerona Hayır, Kadroya Evet" adlı mitinge çok sayıda şirket işçisi katıldı


SİVAS (A.A) - Sivasta, kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron şirketlere bağlı çalışan çok sayıda işçinin katılımıyla "Taşerona Hayır, Kadroya Evet" adlı miting düzenlendi.
     Mevlana Caddesinde gerçekleştirilen mitinge, 16 ilden kamuda çalışan çok sayıda şirket işçisi katıldı. CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir de miting alanına gelerek işçilere destek verdi. Özdemir, yaptığı konuşmada, taşeron firmalara bağlı çalışan işçilerin daima yanlarında olacaklarını söyledi.
     Kamu Şirket İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Kamu İşçi Dernekleri Federasyonu Başkanı Adem Kuru ise şirket işçilerinin, çalıştıkları kurumların bel kemiği olduğunu vurguladı.
     Kadro alabilmek için mücadeleye devam edeceklerini belirten Kuru, "Emek, hak, adalet ve kadro mücadelesini korkmadan devam ettirirsek seçim öncesi kadro alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
     Kuru, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
     Bazı siyasi partilerin ve sendikaların yetkililerinin de katıldığı mitingde, Sivas Belediyesi mehter takımı konser verdi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kamuda çalışan şirket işçilerinden miting Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER